تعميرات لوازم خانگي با تضمين تعميرات لوازم خانگي با تضمين .

تعميرات لوازم خانگي با تضمين

نحوه راه اندازي كمپرسور كولر گازي با خازن شوك

خازن شوك يا هارد استارت : در برخي مواقع كمپرسور كولر گازي نياز به اعمال شوك با ولتاژ بالا دارد. زماني كه كمپرسور گير كرده يا به اصطلاح موتور جامپ كرده يا گيرپاچ باشد، از خازن شوك استفاده مي كنيم

استفاده از خازن استارت در برخي مواقع مي تواند موجب راه اندازي مجدد كمپرسور شود اگر سيم پيچ ها را چك كرده ايد و مطمئن هستيد كه سالم هستند ولي كمپرسور جام كرده به امتحانش مي ارزد كه خازن شوك را امتحان كنيد شايد كمپرسور دوباره كار كند و هزينه تعويض كمپرسور را متحمل نشويد.

خازن استارت داراي دو سيم است كه به راحتي به دو سر خازن كولر گازي سري شده و ولتاژ بالايي ايجاد مي كند،كه به اين عمل هارد استارت كردن كمپرسور مي گويند. البته قبل از استفاده از خازن شوك خازن اصلي را تعويض مي كنيم .

خازن شوك از دو قطعه تشكيل شده است ۱_ رله ۲_ خازن ۲۰۰ ميكروفاراد ، كه بلافاصله بعد از راه اندازي، رله برق خازن را قطع مي كند.
نحوه نصب خازن شوك

خازن شوك به صورت موازي بسته مي شود. اگر خازن اصلي كولر گازي شما سه پايه دارد يك پايه com كه با حرف C ، يك پايه ديگر fan با حرف F و يك پايه ديگر Herm كه با حرف H نشان داده مي شود. دو سيم خازن شوك را به پايه هاي H و C وصل كنيد.


علائم خرابي خازن كمپرسور :

۱_ موتور زور مي زند كه روشن شود ولي راه نمي افتد . دراين هنگام لامپ هاي ساختمان هم كم مي شوند.

۲_ موتور اصلا روشن نمي شود.

۳_ شكل ظاهري خازن خراب شده باشد.

ما با داشتن متخصصان حرفه اي اين كار را براي شما به طور تخصصي و با ضمانت انجام ميدهيم . جهت ارتباط با سايت خدمات كارسان سرويس مي توانيد به سايت ما به نشانيhttps://karsanservices.ir  مراجعه فرماييد .


برچسب: تعمير لوازم منزل در كمترين زمان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۴۰:۱۳ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

روش ساده جرم گيري ماشين ظرفشويي

جرم گيري ماشين ظرفشويي: امروزه همه ما در منزل يك ماشين ظرفشويي داريم براي مراقبت و نگهداري حتما بايد هر سه ماه يكبار آن را سرويس و جرم‌گيري كنيم.

سرويس و جرم‌گيري هر ساله بايد توسط تعميركار ماشين ظرفشويي انجام شود چون قطعاتي مانند پمپ و موتور آب پاش و بازوهاي آبپاش را باز مي‌كنند و كامل جرم‌گيري مي‌شود. اين يك كار تخصصي است كه توسط نمايندگي تعمير ماشين ظرفشويي بوش انجام مي‌گيرد ولي جرم گيري معمولي را به راحتي خودتان ميتوانيد انجام دهيد.
جرم گيري ماشين ظرفشويي

توجه داشته باشد كه تمام مسيرهاي تخليه و آب پاش ماشين ظرفشويي همانند سيفون زير سينك ظرفشويي شما جرم و رسوبات مي‌گيرند پس سرويس و جرم‌گيري توسط خودتان خيلي مهم است، اين كار خيلي ساده مي‌باشد و كافي است شما بعد از هر ۳۰ تا ۴۰ بار استفاده يا هر ۳ ماه يكبار به اين روش ماشين ظرفشويي را جرم‌گيري كنيد.

براي جرم‌گيري و رسوب‌زدايي ماشين ظرفشويي يك پيمانه كوچك جوش شيرين را داخل ماشين ظرفشويي بريزيد و بعد يك دوم ليوان سركه سفيد داخل يك ظرف در سبد بالا ماشين ظرفشويي قرار دهيد و تنظيمات برنامه را روي بالاترين تايم و درجه حرارت تنظيم كنيد و بگذاريد تا انتهاي برنامه شستشو را انجام دهد اين كار باعث مي‌شود كه ذرات غذا و چربي چسبيده و رسوب شده به ديواره‌ها، قفسه‌ها و لوله‌هاي تخليه دفع شوند. با اين كار شما به ماشين را تا حدودي تميز و جرمگيري مي‌كنيد كه هر ۳ ماه يكبار بسيار مفيد است.

مطمئن باشيد ما بهترين گزينه هستيم جهت ارتباط با ما مي توانيد به سايت ما به نشاني https://karsanservices.ir مراجعه فرماييد .


برچسب: تعمير ماشين ظرفشويي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۳۴:۳۷ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

علت بوق زدن، چشمك زدن دما و چراغ قرمز يخچال

چشمك زدن دما، در مواردي چراغ قرمز رنگي روي يخچال فريزر روشن مي‌شود و يا اينكه دماي نمايشگر يخچال به حالت چشمك‌زن در مي‌آيد و ممتد بوق مي‌زند، اين موارد شايد شما را نگران كرده باشد در اين مطلب ما دلايل اين ارور ها را توضيح مي‌دهيم تا شما آنها را بررسي و مشكل را برطرف كنيد.

علت روشن شدن چراغ قرمز و چشمك زن شدن

در يخچال فريزرهاي قديمي يك چراغ قرمز و يا ۳ چراغ به رنگ‌هاي سبز نارنجي و قرمز روي يخچال نصب شده است كه در حالت نرمال چراغ سبز روشن است و در حالت ديفراست (يخ‌زدايي) چراغ نارنجي روشن مي‌شود و با ايجاد مشكل و عدم سرماي كافي چراغ قرمز روشن مي‌شود.

در يخچال‌هاي جديد يك چراغ قرمز و يا يك مثلت اخطار قرمز مي‌باشد در يخچال‌هاي ديگر مانند ال جي و سامسونگ درجه دما چشمك زن مي‌شود.

پس روشن شدن چراغ قرمز و يا چشمك‌زن شدن درجه در هر يخچالي نشانگر عدم سرماي كافي در يخچال مي‌باشد كه مي‌تواند علت آن چندين مورد مانند نشت گاز و يا صحيح كار نكردن كمپرسور باشد اما بيشتر اوقات مشكلات به اين بزرگي هم نيست و خودتان مي‌توانيد اين مشكل را حل كنيد.


رفع مشكل چشمك زن درجه و چراغ قرمز

همانطور كه در بالا توضيح داديم علت چشمك زدن و يا روشن شدن چراغ قرمز به معناي بالا رفتن دماي يخچال و كم شدن سرما مي‌باشد كه اگر دلايل آن نشتي گاز و يا خرابي كمپرسور باشد بايد از يك تعميركار يخچال كمك بگيريد. اما در ابتدا خودتان به دنبال علت بگرديد.
دلايل روشن شدن چراغ قرمز و چشمك زن شدن يخچال:
۱- قطعي برق

اگر شما چند ساعتي منزل نبوده‌ايد و اين مشكل رخ داده پرس و جو كنيد، كه آيا برق در اين مدت زمان قطع شده است؟ قطعي چند ساعته برق باعث مي‌شود يخچال سرماي زبادي از دست بدهد و اخطار رخ دهد. اگر مدت زمان طولاني برق قطع شده است حتما يخچال را خاموش كنيد و مواد غذايي را به يخچال ديگر منتقل كنيد تا بتوانيد كاملا يخچال را تميز و ۱۲ تا ۲۴ ساعت به آن استراحت دهيد و بعد از گذشت اين مدت يخچال را به برق بزنيد و كم كم مواد غذايي را به آن اضافه كنيد. ولي اگر مدت زمان كوتاهي برق قطع بوده است كافي است درب يخچال فريزر را تا ۲۴ ساعت فقط در موارد ضروري باز كنيد تا يخچال به دماي مطلوب برسد و حالت چشمك زن ثابت و يا چراغ قرمز خاموش شود.
۲- باز ماندن درب يخچال

باز ماندن درب يخچال و يا خرابي لاستيك درب يخچال نيز مانند قطعي برق باعث از دست رفتن سرماي يخچال و روشن شدن چراغ قرمز و يا چشمك زدن دماي يخچال مي‌شود كه شما بايد دقيقا عين مورد قطعي برق كه در بالا توضيح داده‌ايم عمل كنيد.
۳- گذاشتن حجم بالايي از مواد غذايي داخل يخچال

اگر حجم زيادي از مواد غذايي مانند خريد هفتگي را در داخل يخچال قرار داده‌ايد و يا اينكه دماي يخچال را بر روي چندين درجه كمتر تنظيم نموده‌ايد، ممكن است دماي يخچال به صورت چشمك‌زن و يا علامت قرمز روشن شود كه اين مسئله كاملا نرمال است. به يخچال‌تان فرصت دهيد تا به دماي تنظيم شده و درجه مطلوب برسد. پس از رسيدن به اين دما، به طور خود به خود چشمك زدن و چراغ قرمز يخچال فريزر متوقف خواهد شد.
۴- مشكلات فني

خرابي فن داخلي يخچال، خرابي سيستم ديفراست (شامل: ترموفيوز، سنسور و المنت)، نشت گاز و غيره مي‌تواند دلايل ديگر عدم سرماي كافي باشد كه به خاطر مسائل فني و آسيب نرساندن بيشتر پيشنهاد مي‌كنيم با نزديك‌ترين تعميرگاه يخچال تماس بگيريد تا براي رفع


برچسب: تعمير يخچال سايد باي سايد ال جي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۱۲:۲۸ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

علت پرتاب آب كولرگازي چيست؟

آيا مي دانيد دليل پرتاب آب كولرگازي از پنل داخلي آن چيست؟

آيا شما هم با اين مشكل روبرو شده ايد كه هنگام استفاده از كولر گازي از پنل داخلي آن قطرات آب به بيرون پرتاب مي‌شود؟ پرتاب آب كولرگازي يكي از بدترين حالاتي است كه براي يك كولر گازي در فصل گرم سال اتفاق مي افتد زيرا در اين حالت شما قادر به استفاده از كولر گازي خود نخواهيد بود.

پرتاب آب از كولر گازي علت‌هاي زيادي مي‌تواند داشته باشد كه ما در اينجا به دو مورد از مهم‌ترين دلايل آن‌ كه در اكثر كولر گازهايي كه دچار اين اتفاق مي‌شوند شايع است مي‌پردازيم چراكه علت‌هاي ديگر بسيار كم‌تر اتفاق افتاده و تخصصي‌تر است.

۱_اولين علتي كه احتمال آن بسيار زياد است كمبود گاز اسپيلت شما است. شايد براي شما هم جاي سؤال باشد كه كمبود گاز كولر گازي چه ربطي به پرتاب آب دارد؟ اگر تا پايان اين آموزش با ما همراه باشيد متوجه خواهيد شد كه اين دو ارتباط مستقيمي باهم دارند.

تمام سيكل سرمايش كولر گازي رابطه مستقيم با گاز اسپيلت شما دارد. اگر به هر دليلي گاز كولر گازي شما از يك مقدار خاص كمتر باشد، سيكل سرمايش كاملاً مختل شده و به هم مي‌ريزد و باعث مي‌شود تا فين‌ها يا كويل هاي پنل داخلي مانند تصوير زير يخ بزند و در فاصله‌اي كه كمپرسور كولر گازي شما كنتاكت مي‌كند يا موقتاً از كار مي افتد، اين يخ‌ها آب‌شده و از روي پنل ليز خورده و جلوي پرتاب باد كولر بيوفتد و به‌وسيله پرتاب باد به سمت بيرون پرت شوند. اين شايع‌ترين علت پرتاب آب از كولر گاز است.

يخ زدن اواپراتور

بهترين راه برطرف كردن اين مشكل اين است كه شما سيستم خود را نشت‌يابي كرده و زماني كه از نبود نشتي يا برطرف شدن آن مطمئن شديد كولر خود را شارژ گاز كنيد تا اين مشكل برطرف شود.

۲-اما دليل دوم كه معمولاً كمتر از مورد اول اتفاق مي افتد ولي امكان آن نيز وجود دارد شكستن سيني يا قاب ناوداني آب است كه آب از آن به‌صورت قطره‌قطره روي فن بلور يا جلوي آن ريخته و به سمت بيرون پرتاب مي‌شود.

چنانچه قصد تعمير و مشاوره داريد به سايت ما به نشاني https://karsanservices.ir مراجعه فرماييد .


برچسب: تعمير لوازم منزل،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۰۹:۲۲ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

استفاده اشتباه از ماشين لباسشويي

استفاده اشتباه از ماشين لباسشويي

اگر فردي هستيد كه در خانه از ماشين لباسشويي استفاده مي كنيد ، يعني در دسته انسان هاي خوشبخت قرار مي گيريد . حال بايد كاري كنيد كه عمر لباسشويي شما افزايش پيدا كند و مجبور نباشيد هر چند سال يك بار آن را خريداري كنيد . براي افزايش طول عمر لباسشويي بايد از اشتباهات اجتناب كنيد كه در اين قسمت از خدمات كارسان سرويس به چندين اشتباه رايج استفاده از ماشين لباسشويي اشاره مي كنيم .

1. جدا نكردن رنگ هاي مختلف

حتما مي دانيد كه بهره وري ماشين لباسشويي زماني بالا مي رود كه دسته بندي هاي مشخص براي لباس ها داشته باشيد . هميشه لباس هاي تيره و روشن و نازك و كلفت را از يكديگر جدا كنيد ، مثلا لباس كاموايي را با تي شرت داخل لباسشويي نياندازيد و جداگانه اين كار را انجام دهيد.

 

2. نزدن شوينده به لباس

بهترين راه براي توزيع شوينده و يا پودر لباسشويي اين است كه كمي از آن را خودتان مستقيم به لباس ها بزنيد و سپس آب بريزيد اما مراقب باشيد كه در مورد سفيد كننده اين كار را انجام ندهيد . آب ريختن را فراموش نكنيد زيرا باعث پخش مناسب مايع يا پودر شوينده مي شود .

3. استفاده از شوينده به مقدار زياد

استفاده از ميزان بالاي شوينده باعث حساسيت پوست و همچنين زبري لباس ها مي شود . اگر حس كرديد كه لباس ها به خوبي و دلخواه شما تميز نمي شوند ، به جاي افزايش ميزان شوينده ، نوع آن را تغيير دهيد .

4. ذخيره نكردن انرژي و استفاده از خشك كننده

قطعا يك خشك كننده رايگان به نام خورشيد وجود دارد . هواي آزاد بهترين و سالم ترين راه براي خشك كردن لباس ها است كه هم باعث ذخيره انرژي و هم هزينه مي شود . لباس هاي شما نيز با خشك شدن در آفتاب ، عطر و بوي بهتري دارند .

5. باز بودن زيپ هاي لباس

قبل از شستشو حتما هرگونه زيپي را در هر لباسي بالا بكشيد تا به داخل ماشين لباسشويي شما آسيب و خراشي وارد نشود .

6. فراموش كردن دكمه هاي لباس

شستن لباسي كه دكمه هاي آن بسته است ، باعث مي شود كه بافت لباس در قسمت دكمه ها كشيده شود و ظاهر خوبي پيدا نكند . سوراخ دكمه ها نيز كاملا باز مي شوند .

پس هميشه دكمه هاي لباس را باز كنيد، مخصوصا دكمه آستين ها .

7. تميز كردن دريچه لباسشويي

تميز كردن دريچه لباسشويي از خرابي خشك كن ها جلوگيري مي كند اما مي دانستيد كه بايد داكت خشك كن را حداقل يك بار در سال بشوييد؟ چندوقت يك بار نيز بايد دريچه لباسشويي را خارج كنيد و داخل آن را تميز كنيد و اجازه دهيد در معرض هوا خشك شود .

8. اسكراب نكردن لكه ها

بهترين راه براي از بين بردن لكه هاي جامد و ضخيم روي لباس، اسكراب كردن آن است . مي توانيد به جاي اسكراب كردن ، سشوار را نيز امتخان كنيد و لكه هاي ضخيم و برجسته را قبل از انداختن داخل ماشين لباسشويي از بين ببريد.

چنانچه تمايل به تعمير ماشين لباسشويي جنرال داريد با ما همراه باشيد .


برچسب: تعمير ماشين لباسشويي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۰۵:۵۴ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

آيا ميدانيد سنسور كثيفي آب در ماشين لباسشويي چگونه كار ميكند ؟

برسي يكي از سيستم هاي تشخيصي ماشين لباسشويي به نام سنسور كثيفي آب

آيا ميدانيد كه بسياري از ماشين لباسشويي‌ها داراي سنسوري براي تشخيص كثيفي يا تميزي آبيا همان سنسور كثيفي آب درون ماشين لباسشويي هستند ؟
آيا نحوه كار سنسور كثيفي آب را ميدانيد؟

از زمان توليد اولين ماشين لباسشويي تابه‌حال مدت‌زمان زيادي گذشته و در اين مدت تمامي توليد كنندگان روزبه‌روز سعي در پيشرفته‌تر كردن اين وسيله ارزشمند كرده‌اند تا ما بتوانيم هر چه بهتر و راحت‌تر و خصوصاً با توجه به كمبود انرژي با مصرف هر چه كمتر برق و آب لباس‌هاي تميزتري را داشته باشيم

آما يكي از اين تكنولوژي‌ها سنسور تشخيص كثيفي آب است تا ماشين بتواني ميزان كثيفي آب را متوجه شده و از آب و برق كمتري براي شستن البسه ما استفاده كند زيرا اگر اين كار را يك سيستم غيرهوشمند انجام دهد به‌هيچ‌عنوان قادر به تشخيص مقدار آب يا مقدار كثيفي آب نيست پس مجبور است طبق يك برنامه مدون و از پيش تعيين‌شده اين كار را انجام دهد
نحوه كار سنسور كثيفي آب

سنسور كثيفي آب از يك فرستنده و مادون قرمز و يك گيرنده نوري تشكيل‌شده است اين دو سنسور روي يك برد U شكل مانند تصوير زير در روبروي هم قرارگرفته‌اند

در هنگام كار دستگاه مقداري از آب درون دستگاه بين قسمت U شكل قراي مي‌گيرد در اين زمان كه يك‌زمان مشخص‌شده براي سيستم است فرستنده مادون قرمز سيگنالي را به سمت گيرند ه ارسال كرده و اين سيگنال پس از عبور از ميان آب مابين قسمت U شكل به گيرنده ميرسد

مادربرد و ميكرو كامپيوتر دستگاه ميزان، سرعت و مقدار دريافت اين سيگنال توسط گيرنده را برسي كرده و كثيفي آب را تشخيص مي‌دهد زيرا هرچقدر اين آب كدرتر و تيره‌تر باشد سرعت انتقال اين فركانس كمتر شده و اين سرعت از پيش براي سيستم تعريف‌شده است كه با اندازه كيري اين سنسور و تشخيص ميزان كثيفي آب مدت‌زمان برنامه ماشين تغيير مي‌كند

سايت كارسان سرويس يكي از بزرگترين و مرجع شما براي تعيمير لوازم خانگي شما .


برچسب: تعمير لوازم خانگي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۲:۰۲:۰۵ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

كدهاي خطا يا ارور لباسشويي حاير

كدهاي خطا يا ارور لباسشويي حاير براي افرادي كه علاقه‌مند به عيب يابي ماشين لباسشويي هستند راهنماي مناسبي مي‌باشند؛ زيرا هر كد خطا به دليل بروز مشكل در قطعه خاصي رخ مي‌دهد و با بررسي عملكرد قطعه مورد نظر مي‌توانيد مشكل را برطرف كنيد و مجدداً از لباسشويي براي شستشوي لباس‌ها استفاده كنيد.

علت رخ دادن خطا يا ارور ERR1

درب ماشين لباسشويي بسته نشده است.
ميكروسوييچ درب خراب است.
ارتباط برد لباسشويي و درب دچار مشكل شده است.
عامل خارجي مانع از بسته شدن درب شده است.

نحوه برطرف كردن خطا يا ارور ERR1

اتصال لباسشويي به برق را بررسي كنيد.
ميكرو سوييچ درب را بررسي كنيد.
ارتباط بين برد لباسشويي و درب را بررسي كرده و ايرادات احتمالي را برطرف كنيد.
اگر لباس يا عامل خارجي مانع از بسته شدن درب مي‌شود آن را برطرف كنيد.

چگونگي نمايش خطا: چراغ‌هاي لباسشويي روشن نمي‌شوند.

علت رخ دادن خطا يا ارور ERR2

تخليه نشدن آب لباسشويي
خراب بودن پمپ تخليه
مسدود بودن شلنگ تخليه آب
بروز مشكل در عملكرد سنسور تشخيص ميزان سطح آب
بروز مشكل در PCB
بروز مشكل در شير برقي لباسشوي

نحوه برطرف كردن خطا يا ارور ERR2

شيلنگ تخليه آب را بررسي كرده و عواملي كه سبب مسدود شدن آن شده‌اند را برطرف كنيد.
شير برقي لباسشويي را كنترل كنيد تا آب بيش از اندازه وارد دستگاه نشود.
عملكرد سنسور تعيين سطح آب را بررسي كرده و در صورت نياز آن را تعويض كنيد.
سالم بودن پمپ تخليه را چك كنيد.
بررسي عملكرد PCB
مسدود نبودن لوله فاضلاب را چك كنيد.

چگونگي نمايش خطا: لباسشويي هر چهار ثانيه 2 بار چشمك ميزند.

چنانچه قصد تعمير لوازم منزل را داريد با ما همراه باشيد .


برچسب: كدهاي خطا يا ارور لباسشويي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۵۶:۳۹ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

ترميستور يا سنسور دمايي چيست؟

ترميستور يا سنسور چيست ؟

يكي از قطعاتي كه در كولر گازي نقش مهمي دارد سنسور يا ترميستور است كه برد به‌وسيله آن از ميزان دماي هواي محيط يا لوله‌ها مطلع شده و نسبت به ين اطلاعات فرمان‌هايي درست را صادر مي‌كند (مانند: راه‌اندازي كمپرسور قطع آن و…)
وظيفه اصلي ترميستور ها يا سنسور هاي چيست ؟

يكي از اصلي‌ترين وظايف ترميستورها اين است كه به توجه با نوع ساختمان خود با تغيير دما مقاومت آن تغيير مي‌كند و اين تغييرات براي برد ارسال‌شده و برد به‌درستي از دماي محيط مطلع ميشود و تصميم‌گيري مي‌كند كه در اين لحظه نسبت به دماي هوا چه فرماني بايد صادر شود اين ارتباط به‌صورت دائم برقرار است برد دائماً ولتاژي را به اين ترميستور فرستاده و ولتاژ برگشت آن را چك مي‌كند و با توجه به مقاومت اين قطعه با محاسبه ولتاژ برگشتي از ميزان دقيق دماي هوا مطلع مي‌شود.
انواع ترميستور مورد استفاده در وسايل برودتي (كولر گازي)

تمامي ترميستورهايي كه در وسايل برودتي استفاده مي‌شود ازلحاظ مقاومت و كاركرد داراي دو مدل هستند ( ۲۰۴ct ), (103 at ) كه تمامي مدل‌هاي موجود از لحاظ نوع استفاده به دو صورت است.

positive temperature coefficient = PTC (يعني با گرم نمودن آن‌ مقاومتش زياد مي‌شود و با سرد نمودن مقاومت آن‌ها كم مي‌شود) كه نام ديگر آن سنسور لوله يا سنسور فلزي است.

(يعني با گرم نمودن آن‌ها مقاومتش كم مي‌شود و با سرد نمودن مقاومت آن‌ها زياد مي‌شود) كه نام ديگر آن سنسور اتاقي يا محيطي است

روش تست ترميستور ها (سنسورها)

براي تست سنسورها بايد آن‌ها را از برد جدا كرده و به‌وسيله اهمتر مقاومت آن را سنجيد ولي اين سنسورها چه مقاومتي بايد داشته باشند كه نشان دهد اين سنسور سالم است؟

معمولاً برندها و شركت‌هاي مختلف سنسورهايي مختص به خود را مي‌سازند كه در دماي مختلف اهم مختلفي دارد كه به‌صورت عاميانه اطلاعاتي كه به برد مي‌دهد قابل‌فهم براي همان برد است و شما بايد جدولي داشته باشد كه بدانيد سنسور هر برند در دماهاي مختلف چه اهمي دارد مثلاً سنسور كولر مديا كه در نمايندگي تعميرات كولر گازي مديا توليد ميشود در ۲۵ درجه اهمي معادل ۱۰KOHM دارد و سنسور كولر مديا در همين دما

جهت عيب يابي و تعميرات دستگاه از كارشناسان فني خدمات كارسان سرويس كمك بگيريد.


برچسب: تعميرات لوازم خانگي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۵۲:۴۲ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

كد خطا يا ارور لباسشويي سامسونگ

نمايش كد خطا يا ارور بر روي صفحه نمايش ديجيتال لباسشويي چيزي است كه قطعا از بروز آن خوشحال نمي شويم. با اين حال بسيار مهم است كه به اين هشدارها توجه نموده و سريعا در راستاي برطرف نمودن آنها اقدام نماييم. چرا كه ممكن است در صورت دوام آنها، دستگاه لباسشويي با مشكلات جدي و اساسي تري كه هزينه هاي سنگين تري نيز براي ما به بار مي آورد، روبه رو شويم. خوشبختانه تمامي ارورهاي لباسشويي سامسونگ از آن دسته نبوده كه احتياج به رسيدگي توسط تكنسين متخصص داشته باشند و گاهي با انجام موارد ساده مي توان به رفع خطاي نمايش داده شده پرداخت.

كد خطا يا ارور HE1 يا HE2 لباسشويي سامسونگ

اگر ارور he1 يا he2 بر روي نمايشگر ماشين لباسشويي سامسونگ شما ظاهر شد، اين امر مربوط به خطاي عملكرد هيتر يا گرمكن ميباشد. ممكن است اتصال كوتاه در هيتر اتفاق افتاده باشد و يا اتصالات دچار قطعي شده باشند. گاهي نيز علت بروز اين خطا ايراد در سنسور NTC متصل به هيتر مي باشد. بطور دقيقتر ارور he1 به بيش از حد گرم كردن و ارور he2 به كار نكردن هيتر دلالت دارد.

مواردي كه جهت رفع ارور he1 يا he2 لباسشويي سامسونگ مي بايست توسط تكنسين چك شوند:

آب هيتر، عملكرد مداوم هيتر، سنسور دما يا ترميستور، مقدار مقاومت ترميستور، اتصالات هيتر، اتصالات سنسور دمايي. پس از بررسي موارد اشاره شده، دستگاه خود را خاموش كرده و حدودا پنج دقيقه زمان دهيد. سپس دوباره لباسشويي را راه اندازي كنيد. در صورتي كه مشكل رفع نشده و همچنان باقي بود، بهترين كار ممكن تماس با متخصصان كاراباما مي باشد.
كد خطا يا ارور ۴C يا ۴E لباسشويي سامسونگ

ارور ۴c يا ۴e زمانيكه لباسشويي سامسونگ شما متوجه مشكلي در تغذيه آب دستگاه گردد، بر روي صفحه نمايش لباسشويي نشان داده مي شود. معمول ترين دليل نمايش اين ارور به دليل گرفتگي يا آسيب ديدن لوله تغذيه آب مي باشد.

مراحل زير را جهت عيب يابي و رفع خطاي ۴c يا ۴e دنبال كنيد:

• شير آب متصل به دستگاه را چك كنيد و از باز بودن كامل آن اطمينان حاصل نماييد.

• بررسي نماييد كه لوله تغذيه آب متصل به دستگاه هيچگونه خم شدگي، نشتي و زخمي شدگي نداشته باشد.

• فيلتر شبكه اي لوله آب را بررسي كرده و از مسدود نبودن آن اطمينان حاصل نماييد.

شما بايد حداقل دوبار در سال فيلتر شبكه اي را تميز كرده تا از انباشت رسوبات و مسدود شدن مجراي تغذيه آب جلوگيري نماييد. مراحل زير را براي نحوه تميز كردن فيلتر شبكه اي لوله آب دنبال كنيد:

۱) منبع آب به ماشين لباسشويي را ببنديد.

۲) لوله تغذيه آب را از پشت ماشين لباسشويي باز كنيد.

۳) بوسيله انبر فيلتر شبكه اي را از انتهاي لوله خارج كرده و آن را با آب بشوييد تا تميز شود.

۴) فيلتر را دوباره در سر جاي خود قرار دهيد.

۵) لوله تغذيه آب را دوباره به ماشين لباسشويي متصل كنيد.

۶) شير را باز كرده و مطمئن شويد كه لوله ها به درستي متصل بوده و نشتي ندارند. سپس دستگاه را دوباره روشن نماييد.

گاهي اوقات خطاي ۴c به دليل مسدود شدن و وجود مانع در محفظه جاپودري ماشين لباسشويي ظاهر ميگردد. در اينصورت محفظه جاپودري را از دستگاه بيرون كشيده و آن را تميز كنيد و سپس در جاي خود قرار دهيد.
كد خطا يا ارور UE يا E4 لباسشويي سامسونگ

چنانچه قصد تعمير ماشين لباسشويي رانوسي خود داريد با ما در ارتباط باشيد .

ادامه مطلب


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۴۹:۱۷ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)

كد ارور ماشين لباسشويي پاكشوما

كد ارور ماشين لباسشويي پاكشوما يكي از مهم ترين مسائلي است كه ما قصد داريم به آن اشاره كنيم .

كد خطا PE ماشين لباسشويي پاكشوما

يكي از كدهاي خطا ماشين لباسشويي پاكشوما ، ارور PE بوده كه علت به نمايش در آمدن اين ارور بر روي پنل ماشين لباسشويي، وجود خرابي در قسمت هيدروستات مي باشد.
رفع ارور PE:

براي رفع اين كد خطا، بايد مقدار مقاومت پايه هاي آن توسط تكنسين متخصص بررسي شود.
در صورتيكه هيدروستات معيوب و يا سوخته بود، اين قطعه بايد تعويض گردد.

كد خطا و ارور OE ماشين لباسشويي پاكشوما

وجود ارور OE ميتواند به دو دليل باشد:

وجود ايراد در قسمت پمپ تخليه
ايراد در قسمت برد الكترونيكي ماشين لباسشويي

رفع ارور OE:

براي رفع اين ارور كافيست لوله تخليه آب بررسي شود تا دچار گرفتگي نباشد.
مقدار مقاومت سيم پيچ پمپ تخليه نيز بايد توسط تكنسين متخصص اندازه گيري شده و در صورت مشاهده خرابي، اقدام به تعويض آن كند.

كد خطا DE ماشين لباسشويي پاكشوما

تنها كافيست ميكروسوئيچ درب لباسشويي دچار خرابي شود تا شما ارور DE را بر روي پنل لباسشويي پاكشوما ملاحظه كنيد. از ديگر دلايل بروز اين كد خطا مي توان به موارد زير نيز اشاره كرد:

سوختگي ميكروسوئيچ درب لباسشويي
ايراد در قسمت برد الكترونيكي دستگاه

رفع ارور DE:

به دليل اهميت و حساس بودن تعمير و تعويض قطعات اين كد خطا، رفع اين ارور را بايد به تعمميركار متخصص بسپاريد.
كد خطا و ارور E10 ماشين لباسشويي پاكشوما

زمانيكه آب بيش از زمان مورد نياز در جريان باشد، با كد خطا E10 رو به رو خواهيد شد.
رفع ارور E10:

براي رفع اين كد خطا بايد فشار آب، فيلتر شير برقي و شلنگ فرمان هيدروستات چك و بررسي شود.
كد خطا و ارور E11 ماشين لباسشويي پاكشوما

در برنامه Prewash مقدار آب بيش از حد مجاز شود، ارور E11 بر روي صفحه پنل به نمايش در خواهد آمد.
رفع ارور E11:

تنها كافيست مطمئن شويد كه مقدار آب در حد استاندارد برنامه Prewash باشد.
كد خطا و ارور E12 ماشين لباسشويي پاكشوما

كافيست عملكرد هيدروستات به وقفه افتاده باشد تا آب سر ريز شود و همين اتفاق باعث كد خطا E12 خواهد شد.
رفع ارور E12:

مطمئن شويد تا به حد استاندارد دستگاه را از آب پر مي كنيد. اگر مشكل از هيدروستات دستگاه بود، بايد بررسي و چك كردن اين قسمت را به تكنسين متخصص واگذار كنيد.
كد خطا و ارور E20 ماشين لباسشويي پاكشوما

با مشاهده اين ارور بايد متوجه شويد كه مدار پمپ تخليه دچار مشكل شده است.
ارور E21 ماشين لباسشويي پاكشوما

از دلايل ظاهر شدن اين ارور مي توان به موارد زير اشاره كرد:

تخليه بيش از حد استاندارد پمپ تخليه
فرمان قطع ندادن تايمر

رفع ارور E21:

براي رفع كد خطا E21، بايد سنسور اتمام آب مورد بررسي قرار بگيرد.
كد خطا E30 و E31ماشين لباسشويي پاكشوما

زمانيكه درب ماشين لباسشويي پاكشوما به خوبي بسته نشود و يا به بياني واضح تر قفل نشود، كد خطا E30 را بر روي صفحه پنل دستگاه مشاهده خواهيد كرد.
رفع ارور E30 و E31:

بايد ميكروسوئيچ و اتصالات مرتبط با آن توسط تعميركاران متخصص چك و بررسي شود.
كد خطا E33 ماشين لباسشويي پاكشوما

يكي ديگر از ارور هاي ماشين لباسشويي كه ميتوان نام برد، كد خطا E33 مي باشد كه تنها كافيست سنسور سطح آب خراب شود و قادر به تعيين سطح آب نباشد تا با اين ارور مواجه شويد.
رفع ارور E33:

سنسور سطح آب را بررسي كرده و در صورت خرابي در اين قسمت اقدام به تعويض و يا تعمير آن كنيد
كد خطا و ارور E34 و E35 ماشين لباسشويي پاكشوما

كد خطا E34 به معناي اين است كه مدار سنسور حرارت سنج آب دچار مشكل شده است.
رفع ارور E34 و E35:

براي رفع اين كد خطا از صفحه پنل ماشين لباسشويي پاكشوما، يكي از دو مرحله زير را انجام دهيد:

تست و بررسي جدا ترميستور
ولوم دماي روي برد مورد بررسي قرار بگيرد

كد خطا و ارور E36 و E3C ماشين لباسشويي پاكشوما

خرابي در قسمت المنت دستگاه، برابر است با رو به رو شدن با كد خطا E36
رفع ارور E36 و E3C:

براي اينكه اين كد خطا را به راحتي برطرف كنيد، بهتر است اتصالات مربوط به المنت مورد بررسي قرار بگيرند.
كد خطا E3D ماشين لباسشويي پاكشوما

اين كد خطا و يا ارور، نشان مي دهد كه نوسانات برق به صورت معمولي و نرمال عمل نمي كنند.
رفع ارور E3D:

رفع اين كد خطا بايد با چك كردن اتصالات برق دستگاه و به دست تكنسين هاي متخصص بايد بررسي و رفع شود.
كد خطا E40 و E41 ماشين لباسشويي پاكشوما

از ديگر كدهاي خطا ماشين لباسشويي پاكشوما، بايد به ارور E40 اشاره كرد كه نشان دهنده پاك شدن برنامه دستگاه مي باشد.
رفع ارور E40 و E41:

براي رفع اين كد خطا بايد خطاي ايپروم در تشخيص خطا برد مورد بررسي قرار بگيرد.
كد خطا و ارور E60 ماشين لباسشويي پاكشوما

زمانيكه موتور ماشين لباسشويي پاكشوما دچار ايراد و خرابي شود، با كد خطا E60 بر روي پنل دستگاه مواجه خواهيد شد.
رفع ارور E60:

رفع اين ارور يا كد خطا كه با موتور دستگاه مرتبط است، بايد توسط تكنسين متخصص انجام شود.
ارور E61، E62 و E63 ماشين لباسشويي پاكشوما

كد خطا E61 يعني اينكه دستگاه قادر به تشخيص سرعت موتور نمي باشد و يا خراب است.

چنانچه تمايل به تعمير ماشين لباسشويي ال جي خود به ما اطمينان كنيد .


برچسب: كد ارور ماشين لباسشويي،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ساعت: ۰۱:۴۴:۳۵ توسط:كارسان سرويس موضوع: نظرات (0)